Frozen cheesecake

3 Ägg
1,5 dl socker
200 g Philadelphia
3 dl vispgrädde
6 digestive
Separera äggen och lägg gulorna i en skål och vitorna i en annan (rostfri eller glas)
Vispa vitorna till hårt skum. Vispa grädden i en annan skål.
I en tredje skål vispar du äggulor socker och Philadelphia.
Vänd sedan ner grädden i färskostblandningen och vänd sedan försiktigt i äggvita. Vänd med försökte rörelser tills smeten är väl blandad.
Smula sönder kexen. Lägg hälften i botten på en form. Häll i smeten i formen och toppa sedan med resten av kexen. Plasta in formen och ställ i frysen minst 4 timmar.
I en tredje skål vispar du äggulor socker och Philadelphia.
Vänd sedan ner grädden i färskostblandningen och vänd sedan försiktigt i äggvita. Vänd med försökte rörelser tills smeten är väl blandad.
Smula sönder kexen. Lägg hälften i botten på en form. Häll i smeten i formen och toppa sedan med resten av kexen. Plasta in formen och ställ i frysen minst 4 timmar.
Ta fram cheesecaken minst 15 minuter innan servering. Den smakar mer när den är lite smält. Stjälp upp på ett serveringsfat eller servera direkt ur formen.