KEY LIME PIE

Key Lime Pie!
 
Supergod efterrätt/fika 

Botten:
200g Digestive
100g smör 
 
800 g kondenserad mjölk sötad
8 äggulor (ekologiska)
10 limefrukter, skal och saft

Sätt ugnen på 175 grader.
Krossa digestivekex till små smulor i en mixer.
Blanda dem med smält smör.
Tryck ut blandningen i botten och upp på kanterna i en pajform.
Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen i cirka 10 minuter.
Låt svalna.
Blanda kondenserad mjölk med äggulor, rivet limeskal och saft.
(Låt smeten dra åt sig smak av limeskalen i 30-60 minuter)
Sila smeten genom en finmaskig sil och släng skalen.
Fyll pajskalen och grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter 

Kan göra som mindre pajer i portipnsformar eller i en vanlig pajform. På bilden har jag gjort de i en pajform och sedan delat i portionsbitar för jag skulle vara med i en baktävling