Cheesecake i glas

 
 
 
Spontanmiddag? Släng ihop den här desserten på 5

Minuter. cheesecake i glas med hallon och havrecrunch

  • 200g Philadelphia 
  • 1,5 dl vispgrädde 
  • 0,75 dl socker 
  • 2 tsk vaniljsocker 
  • Frysta och färska hallon 
  •  Digestive

Mät upp alla ingredienser utom hallonen och digestive och vispa samman till en fluffig kräm. Fyll i en spritspåse och ställ kallt till servering

 

Crunch: 

  • 25 g smör 
  • 1 dl havregryn 
  • 2 msk sirap
 

Bred ut på en plåt och grädda i 200 grader i 10 minuter. Låt svalna och smula sönder. 

 

Vid servering varva cheescakekräm med frysta hallon och digestive i ett litet vinglas. Toppa med färska hallon  och crunch (kan uteslutas) 

Jag toppade även med lite hackad choklad